Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Pirmais sporta
e-žurnāls internetā

REKLĀMA

Latvijas Treneru tālākizglītības centram rekordliels absolventu skaits

Šogad apliecības par C kategorijas sporta speciālista profesionālās pilnveides programmas apguvi izglītības iestādē Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC) saņēma 105 sporta speciālisti. Tas ir jauns rekords centra vienpadsmit gadu pastāvēšanas vēsturē, pērn LTTC absolvēja 60 jaunie sporta speciālisti.

27. jūnijā priecīgi satraukti LTTC absolventi svinīgā ceremonijā saņēma apliecības un atvadījās no LTTC ar jaunām zināšanām sporta psiholoģijā, pedagoģijā, sporta fizioloģijā un anatomijā, kā arī sporta medicīnā, uztura mācībā un sporta treniņu teorijas pamatos.

Sporta nozari papildinājuši treneri vairāk nekā 20 sporta veidos. Tā, piemēram, trenera apliecību volejbolā ieguvis leģendārais Latvijas volejbolists, olimpisko spēļu čempions un vicečempions Pāvels Seļivanovs, riteņbraukšanas trenera apliecību ieguvis olimpietis, desmitkārtējs Latvijas čempions individuālajā riteņbraukšanā — Raivis Belohvoščiks, bet apliecību kendo sporta veidā saņēmis Latvijas Kendo federācijas prezidents Vladimirs Kindzulis.

Apsveicam mūsu absolventus! Un uz tikšanos nākamajā mācību gadā ar jaunajiem audzēkņiem, kuri mācībām C kategorijas treneru programmā var pieteikties līdz 12. septembrim.

Autori: Dr.paed. Signe Luika, LTTC vadītāja