Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Pirmais sporta
e-žurnāls internetā

Futbols Latvijas sirdī

Eiropas Sporta nedēļa tika atklāta ar 12 stundu futbola turnīru Futbols Latvijas sirdī Rīgā, pie Brīvības pieminekļa. Līdz pat pusnaktij, sagādājot spilgtas emocijas sev un skatītājiem, kājbumbu azartiski spēlēja gan leģendāri sportisti, gan aizrautīgi amatieri, starp kuriem netrūka arī sabiedrībā pazīstamu dažādu profesiju personību.

Uz īpaši iekārtota un aizsargtīkliem norobežota laukuma pašā Rīgas centrā 23. septembrī tika spēlēts nosacīts asfalta futbols — tikai uz mākslīgā seguma. Katrā komandā pa pieciem spēlētājiem cīnījās divus ceturtdaļstundu garus puslaikus — bez vārtsargiem, ar neierobežotu maiņu skaitu un citiem atvieglotiem noteikumiem. Savu prasmi demonstrēja gan leģendārās 2004. gada Latvijas futbola izlases spēlētāji, gan Ghetto Football superfināla dalībnieki, gan policisti, ugunsdzēsēji un politiķi, gan aktieri un dziedātāji, gan dažādu futbola skolu un klubu pārstāvji. Viena no neparastākajām turnīra spēlēm notika starp bioloģisko dvīņu komandām.

 

REZULTĀTI

2004. gada Latvijas futbola izlase — Latvijas Futbola federācija 7:5

Olimpiešu un#BeActive vēstneši — olimpieši 12:9

Nacionālie bruņotie spēki — Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera 10:3

Aktieri — mūziķi 5:2

Futbola skola Rikor — futbola skola LEEVON 11:3

Ugunsdzēsēji — policisti 4:3

Riga FC— RFS 20:3

Ghetto Footballsezonas ranga līderi — Ghetto Football superfinālisti 8:4

Olimpisko sporta veidu federāciju izlase — neolimpisko sporta federāciju izlase 14:9

Žurnālisti —mediji 9:4